Andritz Hydro Oy otti käyttöön HSEQ Onlinen

 

Andritz Hydro Oy valitsi turvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmäkseen 3T Ratkaisujen HSEQ Onlinen

Järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimalaitoksille toimittava Andritz Hydro Oy valitsi turvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmäkseen 3T Ratkaisujen HSEQ Onlinen.

HSEQ Onlinen avulla tehdään Andritz Hydrossa turvallisuushavaintoja, ilmoitetaan laatupoikkeamista, ympäristöpoikkeamista sekä parannusehdotuksista reaaliaikaisesti mobiilissa, älypuhelimen avulla.

Lisäksi sovelluksen avulla hoidetaan jatkossa riskien arvioinnit. Työsuojelupäällikölle palvelu tarjoaa lisäksi lakiseurantapalvelun sekä valmismateriaalin kouluttamisen tueksi.

”Työsuojelupäällikkökurssilla toin ilmi, että olemme hakemassa järjestelmää, jonka avulla pystytään hallinnoimaan turvallisuutta. HSEQ Online vastasi hyvin tarpeeseemme. Se on työkalu, jolla pystyy hallinnoimaan dokumentteja, päästään eroon sähköposteista ja erilaisista lomakkeista. Laatu- ja turvallisuusasiat ovat hallinnoitavissa samasta paikasta. Laatupoikkeamien kirjaaminen, käsittely ja loppuunsaattaminen ei ole enää yhden henkilön varassa, vaan toimintaan tulee systemaattisuutta. Toiminnassamme turvallisuusasiat ovat tapetilla entistä enemmän. HSEQ Onlinen visuaalisuus ja selväpiirteisyys vakuutti.”, kertoo työsuojelupäällikkö Esa Salminen.

HSEQ Online lanseeraus tehtiin Andritz Hydrolla kahden käyttöönottokoulutuksen avulla: Toinen pidettiin asentajille ja toinen toimistohenkilöstölle. Koulutuksissa käytiin läpi perustoiminnallisuudet sekä motivoitiin parannusehdotusten jättämiseen.

Andritz Hydro Oy on järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimalaitoksille toimittava yritys. Henkilöstöä on Suomessa noin 55.

Lisätietoja:

Esa Salminen, Työsuojelupäällikkö, Andritz Hydro Oy

Venla Räisänen, Palvelupäällikkö, 3T Ratkaisut Oy, EcoOnline Group,  venla.raisanen@3tratkaisut.fi puh. 050 430 7755

Kommentit on suljettu.