EcoOnline 3T Ratkaisut Oy:n omistajaksi

Kemikaaliturvallisuuteen erikoistunut EcoOnline on ostanut työturvallisuuden asiantuntija- ja ohjelmistotalo 3T Ratkaisut Oy:n koko osakekannan

”Kauppa vahvistaa 3T Ratkaisut Oy:n ”All-in-One” strategiaa, kun voimme yhdessä EcoOnlinen kanssa nyt tarjota myös laadukkaat kemikaaliturvallisuuden hallinnan työkalut ja palvelut.  Tästä hyötyvät meidän molempien nykyiset ja tulevat asiakkaat”, iloitsee 3T Ratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Marko Vuorinen. ”Liittymällä EcoOnline-konserniin voimme myös palvella kansainvälisiä asiakkaita paremmin ja nopeuttaa laajentumista uusille markkinoille”, Vuorinen lisää.

”Kahden alan johtavan toimijan yhdistymisen myötä voivat asiakkaamme hankkia HSEQ-palvelut kokonaisratkaisuna, joka sisältää tarvittavat järjestelmät, asiantuntijapalvelut sekä koulutukset”, toteaa EcoOnline Oy:n maajohtaja Kari Eilamo.

3T Ratkaisut Oy jatkaa kaupan jälkeen edelleen omana yhtiönään ja nykyisellä henkilöstöllä. Myös asiakassopimukset ja palvelut kuten Turvallisuusuutiset.fi säilyvät ennallaan.

ecoOnline has acquired 3T Results Ltd

EcoOnlinen maajohtaja Kari Eilamo (kuvassa oikealla) vastaanotti 3T:n hallituksen puheenjohtajuuden Heikki Laitiselta (vas). Kuvassa keskellä toimitusjohtajana jatkava Marko Vuorinen.

Lisätietoja:

Marko Vuorinen, Toimitusjohtaja, 3T Ratkaisut Oy, www.3tratkaisut.fi, puh. 040 517 7675, marko.vuorinen@3tratkaisut.fi

Kari Eilamo, Maajohtaja, EcoOnline Oy, www.ecoonline.fi, puh. 040 775 8395, kari.eilamo@ecoonline.com

EcoOnline on Pohjoismaiden johtava kemikaalitiedon hallintaa helpottavien järjestelmien toimittaja kemikaalien valmistajille, maahantuojille, jakelijoille sekä loppukäyttäjille. EcoOnlinen ratkaisut auttavat kemikaalien ja käyttöturvallisuustiedotteiden hallinnassa ja riskiarviointien laatimisessa sekä toimitusketjun tiedonkulussa. EcoOnlinen palveluksessa on noin 100 työntekijää, joista 18 työskentelee Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 9.1 M€.

Kommentit on suljettu.