Framery Oy ja 3T Ratkaisut Oy yhteistyöhön

Framery Oy on pioneeri äänieristettyjen toimistoratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Framery Oy on johtava toimittaja ja ainoa pelkästään niihin keskittynyt yritys. Tuotteiden tehtävä on tehostaa työskentelyä ja auttaa ihmiset parempiin suorituksiin. Frameryn asiakkaina on yrityksiä pienistä toimistoista maailman tunnetuimpiin brändeihin. Kauppalehti palkitsi Frameryn Pirkanmaan kovimpana kasvuyrityksenä viime vuonna, jolloin yritys yli kolminkertaisti liikevaihtonsa 18 miljoonaan euroon. Tänä vuonna liikevaihtoa on tavoite kasvattaa 50 miljoonaan euroon.

Tuotantopäällikkö Hannu Seppä, otitte käyttöönne 3T Ratkaisujen HSEQ Onlinen. Mikä ensisijainen tarve teillä oli?

Tavoitteena oli ja on edelleen systemaattinen turvallisuuskulttuurin ja turvallisuusjohtamisen kehittäminen. Etsimme joustavaa työkalua, jonka rakentamiseen ei menisi aikaa, vaan voimme keskittää energiamme ydinosaamiseemme ja saisimme turvallisuuskulttuurin kehittämisen vauhdikkaasti eteenpäin. 

Miksi päädyitte juuri 3T Ratkaisujen palveluun?

Halusimme pilvipohjaisen ratkaisun, missä kaikki turvallisuusjohtamiseen liittyvä data on samassa paikassa. Emme halunneet alkaa rakentaa useita vaikeasti ylläpidettäviä Exceleitä emmekä toisaalta halunneet mitään räätälöityä ratkaisua. 3T Ratkaisut tarjosi helpon, pilvipohjaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Miten olette jo hyödyntäneet ja aiotte hyödyntää HSEQ Onlinea?

Turvallisuushavainnot ilmoitetaan HSEQ Onlinen kautta. Jotta käyttöönoton kynnys olisi mahdollisimman matala, olemme tarjonneet heti ensimmäisestä ilmoituksesta henkilöstölle pienen porkkanan. Lisäksi tulemme palkitsemaan kolme parasta ilmoitusta kuukausittain. Lisäksi tulemme tutkimaan kaikki tapaturmat ja läheltä piti –tilanteet HSEQ Onlinen kautta. Tuotannon häiriöitä tulemme käsittelemään Havainnot-osion kautta.  HSEQ Onlinen valmiita koulutusmateriaaleja on hyödynnetty sisäisissä tietoiskuissa. Seuraavaksi alamme järjestelmän kautta tehdä riskienarviointeja.

Lisätietoja

Tuotantopäällikkö Hannu Seppä Framery Oy

puh. 040 548 461,  hannu.seppa@frameryacoustics.com

 

HSEQ asiantuntija, palvelupäällikkö Venla Räisänen 3T Ratkaisut Oy

puh. 050 430 7755,  venla.raisanen@3tratkaisut.fi

Kommentit on suljettu.