Teollisuuden työympäristön monitorointi ja kehittäminen

Keskiviikko 11.10.2017, Helsinki:

Teollisuuden työympäristön monitorointi ja kehittäminen – UUSI!

Työympäristön monitorointikurssilla tutustutaan työturvallisuuden mittareihin ja kehittämismenetelmiin teollisuuden näkökulmasta. Ohjelma on interaktiivinen sisältäen paljon havaintoharjoituksia ja keskusteluja. Kurssiin kuuluu lähipäivän ja sen materiaalien lisäksi 3 kk:n käyttöoikeus e-kurssiin Elmeri+ -havainnointi. Kurssin suorittanut saa todistuksen.

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu erityisesti tehdaspäälliköille, HSEQ-päälliköille, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille työturvallisuuden ja tuottavuuden kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Ohjelma klo 8:30-16:00 (ilmoittautuminen ja aamukahvi tarjolla klo 8:00 lähtien)

Käsiteltäviä aiheita:

Työturvallisuuden mittarit ja kehittämismenetelmät

 • tapaturmat, turvallisuushavainnot, kyselyt, auditoinnit, tarkastukset
 • 5S, 6S, Tuttava, Elmeri, TR; mitä yhteistä ja mitä eroa, mihin soveltuvat

Havaintomenetelmiä teollisuudelle

 • Elmeri, Elmeri+, Elmeri Industry, ElmeriSL, ElmeriOffice
 • esimerkkejä menetelmien käytöstä

Elmeri Industry -menetelmä teollisuuden työympäristön monitorointiin

 • havainnoitavat asiat ja hyväksymiskriteerit
 • harjoituksia
 • menetelmän erilaiset käyttömahdollisuudet

 

Kouluttaja: Kouluttajana toimii dosentti, TkT Heikki Laitinen, 3T Ratkaisut Oy. Heikki Laitisella on kymmenien vuosien kokemus työympäristön havaintomenetelmien kehittämisestä ja kouluttamisesta Suomessa ja ulkomailla.

Aika: Keskiviikko 11.10.2017 klo 8:00-16:00. Ilmoittautumiset viimeistään 2.10.2017

Ilmoittautuminen: » Ilmoittaudu heti! 

tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@3tratkaisut.fi , puhelimitse 010 2310 340

Yhteen tilaisuuteen otetaan enintään 15 henkilöä.

Kurssin sisällöllisissä kysymyksissä sinua palvelee kurssin kouluttaja Heikki Laitinen: heikki.laitinen@3tratkaisut.fi

Hinta ja ehdot: 650 € /hlö + alv. Koulutukset toimivat myös paketteina. Jos osallistut kahteen tai useampaan koulutukseen, saat yhteissummasta -10 % alennuksen! Ilmoittaudu esimerkiksi edellispäivän 10.10. koulutukseen Opi johtamaan turvallisuutta kohti maailman kärkeä, joka järjestetään samassa paikassa.

Jos yrityksestä osallistuu samaan tapahtumaan enemmän kuin yksi henkilö, myönnetään alennusta 25 % toisesta osallistujasta alkaen. Osallistumismaksu laskutetaan kurssipäivän jälkeen.

Hintaan sisältyy:

 1. Ohjelma
 2. Aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi
 3. Verkkokurssi (3 kk): Elmeri+ -havainnointi
 4. Todistus

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Jos osallistuminen perutaan ennen ilmoittautumisajan umpeutumista, peruutus on maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta, ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle kolme päivää ennen koulutuksen alkua tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Ilmoittautujan tilalle voi ilman lisämaksua nimetä samasta organisaatiosta toisen osallistujan peruutustilanteissa. Peruutuksen tulee tapahtua sähköpostitse koulutuksen assistentille (evita.riipinen@3tratkaisut.fi).

Paikka: Sokos Hotel Vaakuna, Asema-Aukio 2, Helsinki. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Pysäköinti: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-vaakuna/pysakointi

Kommentit on suljettu.