3T:n Marita Hyttinen Turvallisuusalan elämäntyöpalkinnon finalistina

Finnish Security Awards 2017

Yksitoista eri palkintokategorian raatia ja noin 80 raadin jäsentä ovat valinneet kolme finalistia kuhunkin yhteentoista vuoden 2017 Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintokategoriaan. 3T Ratkaisut Oy:n johtava asiantuntija ja filosofian tohtori Marita Hyttinen on ehdolla Turvallisuusalan elämäntyöpalkinnon saajaksi. Palkintojen saajat julkistetaan 21.11.2017 Helsingin Säätytalolla.

Suomessa on monipuolista ja maailmanlaajuisesti erittäin arvostettua turvallisuusosaamista. Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti yhteistyössä lähes 30 suomalaisen merkittävän turvallisuusorganisaation kanssa haluaa nostaa esiin turvallisuusalan esimerkillistä turvallisuustoimintaa ja turvallisuusinnovaatioita. Palkintoraadit ovat pitkin vuotta etsineet palkinnon arvoista osaamista, innovaatioita, yrityksiä ja esimerkillistä toimintaa, ja valinneet yhteensä 33 ehdokasta. Lopulta kustakin kategoriasta vain yksi henkilö, tuote tai yritys saa palkinnon.

”Erittäin laaja ja monipuolinen turvallisuusalan kokemus”

Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto jaetaan arvostetulle turvallisuusalan toimijalle, joka on työuransa aikana merkittävästi edistänyt turvallisuustietoutta ja -osaamista tai muuten edistänyt turvallisuusalan intressejä.

Turvallisuuden parissa jo neljällä vuosikymmenellä vaikuttanut, 3T Ratkaisut Oy:n johtava asiantuntija ja työturvallisuuspsykologian erityisosaaja Marita Hyttinen on väitellyt tohtoriksi työtieteen alalta. Hänellä on erittäin laaja ja monipuolinen turvallisuusalan kokemus työskentelystään Työterveyslaitoksella, Nokiassa, Yritys-Sampo Oy:ssä, Teollisuusvakuutus Oy/If vahinkovakuutusyhtiö Oy:ssä ja Eterassa.

Kategorian palkintoraati toteaa, että Hyttinen on tuonut ihmisen psyykkisen luonteen ja laaja-alaisen osaamisensa mukaan turvallisuusajatteluun lukuisiin yrityksiin ja yhteisöihin, sekä luonut riskienkartoitustyökaluja yritysten ja vakuutusyhtiöiden käyttöön eri toimialoille. Marita Hyttinen on kysytty puhuja erilaissa tilaisuuksissa, ja hän on julkaissut lukuisia artikkeleita ja tutkimuksia. Turvallisuuden parantaminen ja kehittäminen, riskien ennakointi sekä sosiaalipsykologinen lähestyminen turvallisuuteen ja työhyvinvointiin ovat olleet hänen elämäntyönsä keskiössä. Hän on toiminut Työsuojelupäälliköt ry:n hallituksessa useita kausia ja useissa muissakin luottamustehtävissä.

Turvallisuusalan elämäntyöpalkintokategorian muut finalistit ovat poliisiammattikorkeakoulun rehtori, kemian tohtori Kimmo Himberg ja pelastusalalla arvostettu Risto Vesalainen. Muita kategorioita ovat Vuoden turvallisuusyritys, -konsultti, -päällikkö,-tutkija, -innovaatio ja -teko, turvallisuusalan vapaaehtoinen, turvallinen organisaatio, turvallisuusalan valopilkku ja -yhteistyön edistäjä. 3T:n toimitusjohtaja Marko Vuorinen on Vuoden turvallinen organisaatio -palkintoraadin jäsen. Kaikki finalistit on katsottavissa » täältä (PDF, 14 sivua).

Marita Hyttinen

» Lisätietoa: https://www.finnishsecurityawards.fi

3T Ratkaisut Oy

Kommentit on suljettu.